Horn Design importeert de producten van Urban exclusief voor Nederland, België en Luxemburg. Dit bedrijf ontwikkelt en produceert eigentijdse en moderne plantenbakken, plantenwanden, terras meubilair, horeca accessoires en   scheidingswanden..

Plantenbakken   De plantenbakken zijn van gegalvaniseerd ijzer en zijn voorzien van een coating, zodat het geschikt is voor buiten en binnen. Enkele plantenbakken zijn voorzien van een glazen of metalen terrasscherm. Zo kun je lekker uit de wind zitten en creëer je privacy.
De plantenwand bestaat uit speciaal vormgegeven plantenbakken. Ze zijn stapelbaar zodat er naar eigen inzicht een eigen verticale tuin  gecreëerd kan worden. Door de vormgeving is de gestapelde groene muur op sommige hoogtes transparant.
In de collectie zitten een aantal plantenbakken die geschikt zijn voor hydrocultuur. Deze bevatten speciaal ontwikkelde watertanks die  gemakkelijk te vullen en afgeschermd zijn.

Buitenmeubilair
Ook buitenmeubilair, wat ook geschikt is voor binnen, van aluminium zit de collectie.
Er kan gekozen worden uit ronde of vierkante terras tafels, met diverse stoelen die ook stapelbaar zijn en bijpassende barkrukken.

Horeca accessoires
De collectie met allerlei horeca accessoires bestaat uit tafelstandaards voor garnituur en reservering, stapelbare krukken, sanitair logo’s,  tafellampje, hangende wijnfles display en een designstandaard voor de menukaart met wielen eronder.

Scheidingswanden   Hoe creëer je een sfeervol terras  of scherm je veilig je werkplek op een creatieve en betaalbare manier af? Plaats bijvoorbeeld hoge plantenbakken met planten, eventueel met een glazen scherm, als afscheiding. Ze zorgen ook nog voor gezond binnenklimaat. En met wielen eronder is hij ook nog eens makkelijk verplaatsbaar.

Of plaats een flexibel doorzichtig verrijdbaar scherm naast de werkplek of een metalen vloerscherm. We hebben talloze mogelijkheden voor de  1,5 meter afstand die we op dit moment in acht moeten nemen. We denken graag met u mee  voor een passende oplossing.